Διαφημιστικά Δώρα και Ρούχα Εργασίας

Σχετικά με εμάς

To eshop  mypromotive.gr έχει σχεδιαστεί, για να παρέχει και να εξασφαλίζει τον κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάλογο διαφημιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. To ηλεκτρονικό μας κατάστημα περιέχει μια μεγάλη γκάμα από είδη ενδυμάτων, εμφάνισης, δώρων και αξεσουάρ. Με περισσότερους από 1000 διαφορετικούς κωδικούς από μοναδικά ρούχα, αξεσουάρ και αντικείμενα, μπορείτε να βρείτε το ιδανικό προϊόν για να συνδέσετε το brand της επιχείρησής σας με τον πελάτη σας.

Στο σύγχρονο και πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον του marketing των επιχειρήσεων, τα διαφημιστικά προϊόντα προσφέρουν μια εξαιρετική επιλογή στους επιχειρηματίες που αναζητούν ένα πλήθος από σύγχρονες και παραδοσιακές στρατηγικές μάρκετινγκ.

Τα διαφημιστικά προϊόντα επιτρέπουν στους πελάτες σας να αλληλεπιδρούν με το brand σας καθώς πρόσφατη έρευνα (Ινστιτούτο Διαφήμισης Speciality, 2019) απέδειξε πως τα διαφημιστικά προϊόντα κατατάσσονται ως η πλέον αναγνωρισμένη μορφή marketing.

Το 86% των παραληπτών διαφημιστικού προϊόντος θυμάται τον διαφημιζόμενο, το 83% είναι πιο πιθανό να αγοράσει ή να συνεργαστεί με το brand, το 81% διατηρεί το διαφημιστικό προϊόν για περισσότερο από ένα έτη και πάνω από το 53% χρησιμοποιεί το διαφημιστικό προϊόν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Είναι απλό – τα προωθητικά προϊόντα έχουν πραγματικό αποτέλεσμα!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Κατηγορίες