fbpx

MyPromotive: Δίνουμε πνοή σε κάθε σας έμπνευση!

«Έμπνευση είναι η πρώτη η σπίθα που ξεκινά τη φωτιά της δημιουργίας», είχε πει ο Γκάντι. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η δική μας ιστορία, από μία μικρή σπίθα και, ταυτόχρονα,  μία μεγάλη ιδέα: να υποστηρίζουμε όσες επιχειρήσεις επιδιώκουν να μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη του κοινού τους!

Επιλέγοντας να δούμε το branding όχι μόνο ως πρόκληση, αλλά και ως μία ευκαιρία διαφοροποίησης για την κάθε εταιρεία, επενδύσαμε στην, πλέον, αναγνωρισμένη μορφή marketing -τα διαφημιστικά προϊόντα–  θέλοντας να δημιουργήσουμε άρρηκτους δεσμούς μεταξύ του εκάστοτε brand με το κοινό του!

Η έμπνευση ακολουθεί το όραμα

Γνωρίζοντας ότι όταν ένα εξαιρετικό προϊόν συνδυαστεί με ένα μοναδικό λογότυπο (ή ένα καθηλωτικό μήνυμα) λειτουργεί ως ένα ισχυρό εργαλείο marketing, όραμα της ιδρύτριας της MyPromotive, Αποστολίας Ελευθερίου, ήταν να σχεδιάσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα βοηθά τις επιχειρήσεις να ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα του brand τους και να δημιουργούν μία αξιοσημείωτη εμπειρία για τους πελάτες τους.

Σήμερα, το όραμα αυτό απέκτησε υπόσταση! Το MyPromotive.gr διαθέτει κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάλογο διαφημιστικών προϊόντων, καθώς και μοναδικές υπηρεσίες και καινοτόμα εργαλεία, για να αναδείξετε με τον κατάλληλο τρόπο το brand σας, σε οποιονδήποτε κλάδο κι αν δραστηριοποιείστε!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιηγηθείτε σε περισσότερους από 1000 διαφορετικούς κωδικούς από ρούχα εργασίας, φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, αξεσουάρ, διαφημιστικά δώρα κ.ά. και να ανακαλύψετε το ιδανικό προϊόν για το κοινό ή το προσωπικό σας, προσθέτοντας το λογότυπο της επιχείρησής σας.

Υπερήφανοι για όσα μας κάνουν ξεχωριστούς!

Tell your story with your logo!: με εφαλτήριο αυτή τη φιλοσοφία, εμπνευστήκαμε μία εξειδικευμένη λύση για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων/ηλεκτρονικών καταστημάτων, startuppers, γραφίστες και marketers που αναζητούν να δουν online -σε πραγματικό χρόνο και πριν εκτυπωθεί- την προεπισκόπηση του προϊόντος της επιλογής τους, ύστερα από τις εικαστικές παρεμβάσεις, αλλαγές ή προσθήκες που οι ίδιοι έχουν πραγματοποιήσει.

Η διαδικασία είναι απλή: επιλέγετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, προσαρμόζετε σε αυτό το λογότυπο της επιχείρησής σας, κείμενα, σχέδια, χρώματα ή φωτογραφίες της επιλογής σας, βλέπετε το τελικό προϊόν -πριν εκτυπωθεί- και πραγματοποιείτε την παραγγελία σας με ένα κλικ!

Στη MyPromotive, επιδιώκουμε να αφουγκραζόμαστε τις τεχνολογικές επιταγές της εποχής και να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις και -το κυριότερο- την ευκαιρία στις νέες γενιές επιχειρηματιών να αναβαθμίσουν την ποιότητα της επαγγελματικής τους ζωής.

Όταν προσφέρουμε, ο κόσμος μας γίνεται καλύτερος!

Η πραγματική αξία κάθε επιχείρησης διαφαίνεται από τον αντίκτυπο που έχει στην κοινωνία. Κεντρική μας φιλοσοφία είναι να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε σε ανθρώπους που χρειάζονται τη στήριξη όλων μας.

Για τον λόγο αυτό, με κάθε αγορά προϊόντων MyPromotive, επιλέξαμε να διαθέτουμε μέρος των εσόδων σε οργανισμούς που υποστηρίζουν παιδιά και νέους και προασπίζουν τα δικαιώματά τους.

Και η δράση μας δε σταματά εδώ! Είμαστε διαρκώς ανήσυχοι, αναζητώντας νέους τρόπους προσφοράς που θα μπορούσαν να συμβάλλουν σε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Επιχειρούμε για εσάς

Στη MyPromotive, συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής με την πολυετή τεχνογνωσία, τα άριστης ποιότητας προϊόντα και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση, προσφέρουμε άπειρες δυνατότητες και προτάσεις! Επισκεφθείτε το MyPromotive.gr και αναδείξτε το brand της επιχείρησής σας με αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια!

Ημερολόγια 2021 – Mypromotive.gr
T-shirts και polo μπλουζάκια σε μοναδικά χρώματα από τη MyPromotive.gr
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Κατηγορίες